Roomijsmaker voor zelfgemaakte slushies, sorbets en meer.
E-MAIL MIJ BIJ BESCHIKBAARHEID
Ontvang een e-mail wanneer het weer op voorraad is.
Houd er rekening mee dat je e-mailadres wordt verwerkt in overeenstemming met onze privacymelding
Je hoort het als eerste wanneer het weer op voorraad is.
Alles wat je nodig hebt voor je ijzige creaties. De vrieskom en speciale roerspaan worden aangedreven door je mixer/keukenrobot.
1,9 L ijskom
Kom voor het maken van dik en romig ijs. De eerste hoeveelheid ijsbeslag mag niet méér zijn dan 1,4 liter. Dit is goed voor 1,9 liter roomijs. Niet vaatwasserbestendig. Alleen handmatig afwassen. Opmerking: kan pas worden schoongemaakt als de vrieskom weer op kamertemperatuur is.
Roerspaan
De roerspaan moet aan de aandrijving van je mixer/keukenrobot worden gekoppeld. Als de roerspaan begint weg te glijden en een klikkend geluid maakt, is dat een signaal dat het roomijs klaar is. Vaatwasserbestendig (alleen op bovenste rek).
Aandrijving
Eenvoudig aan te sluiten op de mixer/keukenrobot om snel je favoriete recepten te bereiden. Moet contact maken met de roerspaan. Vaatwasserbestendig (alleen op bovenste rek)
Vraag je je af hoe je thuis ijs kunt maken met een roomijsmaker? Tover jezelf om in een expert met deze roomijsmaker. Hij past op de meeste mixers/keukenrobots met kantelbare kop en een in de hoogte verstelbare kom(1) en vervangt de gewone mengkom en klopper. Met de vernieuwde montage sluit je hem eenvoudig aan op de mixer/keukenrobot om snel je favoriete recepten te maken.
Ja, het gaat echt zo snel! Vergeet alleen niet om de kom van de roomijsmaker ruim op tijd in de vriezer te zetten (16 uur van tevoren of een nachtje) om in een klein half uurtje je favoriete ijs te maken(3).
We hebben ook het ontwerp verbeterd, zodat de kom langer kouder blijft(2) en je meer tijd hebt om die dikke en romige textuur te creëren. Met de royale kom van 1,9 L maak je meer dan genoeg om al dat lekkers met iedereen te delen.
Geen korrelig ijs meer dankzij deze slimme roomijsmaker. Hoe sneller je ijsmengsel bevriest, hoe kleiner de ijskristallen en hoe gladder en romiger het resultaat. Tijdens het mengen draait de roerspaan van de roomijsmaker om de ingrediënten snel en grondig te mengen, zodat ze snel en gelijkmatig bevriezen. De spaan verspreidt en schraapt de kleine ijskristallen van de wand van de bevroren kom en voegt lucht toe voor die dikke en heerlijk gladde textuur.
Laten we eerlijk zijn, schoonmaken is geen leuke bezigheid. Daarom hebben we het zo makkelijk mogelijk gemaakt. De roerspaan en de aandrijving kunnen veilig in het bovenste rek van de vaatwasser worden gezet. En als de vrieskom eenmaal op kamertemperatuur is, kun je die afwassen in een warm sopje. En dan ben je weer klaar voor de volgende keer.
Stap 1: Laat de kom ten minste 16 uur in de vriezer staan (volledig bevroren)
Stap 2: Maak van tevoren ijsbeslag (tot 1,4 L)
Stap 3: Plaats de vrieskom op de mixer/keukenrobot (afzonderlijk verkrijgbaar)
Stap 4: Bevestig de aandrijving en de roerspaan
Stap 5: Doe je ijsbeslag in de kom
Stap 6: Meng gedurende 20 tot 30 minuten op snelheid 1
Stap 7: Serveer in dessertkommetjes of bewaar in een luchtdicht bakje in de vriezer voor later
Met deze roomijsmaker (5KSMICM) voor je KitchenAid mixer(1) kun je thuis consistent dik en romig roomijs maken. Experimenteer met het maken van allerlei heerlijke en leuke bevroren desserts. Maak kleine hoeveelheden roomijs, gelato, sorbet en yoghurtijs in je zelfgekozen smaken en consistenties. Het is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook een geweldig hulpmiddel bij etentjes en traktaties in het weekend. Voor het maken van tot wel 1,9 liter. Hoe werkt het? Zet de kom gewoon in de vriezer (idealiter ‘s nachts gedurende ten minste 16 uur) en mix vervolgens het dessert met de roerspaan op de aandrijving. Controleer wel of de vrieskom met afmetingen 17,8 cm H x 27,9 cm B x 21,6 cm D in je vriezer past voordat je jezelf op dit optionele accessoire trakteert. Door de kom altijd in de vriezer te bewaren, kun je spontaan en snel bevroren desserts maken. Niet vaatwasserbestendig; met de hand reinigen in een warm sopje.