Startpagina>Accessoires>Kommen> BROODKOM MET BAKDEKSEL 5KSM2CB5BGS
€ 179,00
BROODKOM MET BAKDEKSEL 5KSM2CB5BGS
€ 179,00
Inclusief btw
Guarantee_5Y
5KSM2CB5BGS - 859711634170

Broodkom met deksel voor ambachtelijk brood thuis. Van de mixer naar de oven.

€ 179,00
Inclusief btw
Ontvang het op vrijdag 29 september 2023
Betaal in 3 termijnen zonder extra kosten, vanaf een aankoopbedrag van € 300.

Aan de winkelwagen toegevoegd

Ga verder naar de kassa
Betaal in 3 termijnen zonder extra kosten, vanaf een aankoopbedrag van € 300.
Broodkom: wat zit er in de doos?

De deegmengkom met deksel helpt je bij elk brood goede resultaten te bereiken.

Keramische kom van 4,7 liter

Broodkom van met titanium versterkt keramiek met 5 jaar garantie tegen afschilferen. Inclusief handige handgrepen en maatstreepjes voor het rijzen. Vaatwasserbestendig.

Keramisch deksel voor bakken in de oven

Het keramische deksel past goed op de broodkom. Zo ontstaat een omgeving die vergelijkbaar is met een traditionele stoomoven. Vaatwasserbestendig.

Vorige
Volgende

Hoe de broodkom bakken vereenvoudigt:

  • Bak thuis ambachtelijk brood
  • Mengen, kneden, rijzen en bakken is eenvoudig
  • Duurzame keramische kom en deksel
  • Capaciteit van 4,7 liter voor het juiste formaat brood
  • Gemaakt voor KitchenAid mixers/keukenrobots met kantelbare kop (zowel 4,3 L als 4,8 L).
Bereiden en bakken in één

Bak het perfecte brood met verse ingrediënten met ons alles-in-één-hulpmiddel.
Deze keramische broodmengkom met deksel is jouw broodbakgeheim.

Mixen en kneden

De broodkom past op je mixer/keukenrobot van 4,3 L of 4,8 L net als elke andere mengkom. Meng de ingrediënten en kneed ze efficiënt met de kneedhaak.

MIXEN EN KNEDEN

Kneden

Als het tijd is om je deeg te laten rijzen, laat het dan gewoon in dezelfde kom zitten. Maatstreepjes voor het rijzen aan de binnenkant van de kom helpen je te bepalen hoe hoog het brood zal komen.

RIJZEN

Bakken

De zeer duurzame keramische deegkom is geschikt voor in de oven (tot 260 °C). Het deksel houdt stoom vast tijdens het bakken om een omgeving te creëren die vergelijkbaar is met een traditionele stoomoven.

BAKKEN

Serveren

Wees trots op je heerlijke zelfgemaakte brood. Dankzij de gelijkmatige verdeling van de warmte, zorgt deze handige kom ervoor dat elk brood goed wordt gebakken met een mooie, krokante korst.

SERVEREN

Gemakkelijk en handig in gebruik

Zou je graag zelf brood willen bakken, maar lijkt het je te moeilijk? Met deze deegmengkom maak je eenvoudig brooddeegrecepten met maximaal 525 g bloem (voor ongeveer 450 tot 680 g brood).  Je kunt bloem en kleverige deegkruimels gemakkelijk van de zijkant van de kom schrapen.

Mooi en sterk

De keramische kom ziet er niet alleen geweldig uit, maar is ook bestand tegen afschilferen, barsten en krassen, en wordt geleverd met een beperkte afschilfergarantie van 5 jaar.
 
Je kunt de kom probleemloos in de vriezer, magnetron, vaatwasmachine en oven zetten (tot 260 °C). Je kunt er dus brood mee maken, maar je kunt hem ook gebruiken om boter en chocolade te smelten of ingrediënten in één kom te laten opstijven of koelen.

Heerlijke krokante korst

Verheug je op zacht brood met een prachtige korst. Het keramische ontwerp van deze broodmengkom houdt warmte vast en verdeelt die gelijkmatig tijdens het bakken. Zo wordt je brood door en door gaar en krijgt het een krokante korst. De heerlijke geur van versgebakken brood vult binnenkort je huis. En de mensen staan in de rij om je er vanaf te helpen!

Wat is een deegkom?

Een deegkom is een houten kom die traditioneel wordt gebruikt voor het bakken van brood. De ingrediënten worden in de kom gemengd en gekneed. Daarna wordt de kom afgedekt, zodat het deeg kan rijzen.
 
Deze broodmengkom met bakdeksel van KitchenAid is het handige alternatief voor iedereen die gemakkelijk brood wil maken met behulp van een mixer/keukenrobot. Het is een modern antwoord op elke stap van het proces, van het mengen van ingrediënten en efficiënt kneden tot het rijzen en bakken met een ambachtelijk resultaat. 

Welke maat mengkom heb ik nodig voor brood?

Deze innovatieve broodkom heeft een inhoud van 4,7 liter en is ideaal om thuis brood te bakken. Hij is geschikt voor alle KitchenAid mixers/keukenrobots van 4,3 L en 4,8 L met kantelbare kop en voor maximaal 525 g bloem voor een brood van ongeveer 450 - 680 gram.

Maak elke maaltijd lekkerder met brood

Van het activeren van de gist en het kneden van het deeg tot de tijd die je wacht tot het brood is gerezen, gebakken en afgekoeld... Brood maken heeft iets therapeutisch.
 
Hoeveel broden je ook hebt gebakken of recepten hebt uitgeprobeerd, een gewoon brood kan elke maaltijd een speciaal gevoel geven.

Op zoek naar wat inspiratie?

Kaneelbroodrol

Maken

Roggebrood met chocolade en kersen

Maken

De dagelijkse ambachtelijke boule

Maken

BROODKOM MET BAKDEKSEL 5KSM2CB5BGS

De KitchenAid Broodmengkom met bakdeksel (5KSM2CB5BGS) voor het thuis maken en bakken van ambachtelijk brood in 4 makkelijke stappen (mixen, kneden, rijzen en bakken). Deze speciale kom past perfect bij alle KitchenAid mixers met kantelbare kop van 4,3 L en 4,8 L. Hij heeft een speciaal deksel dat tijdens het bakken de stoom binnenhoudt en zo een omgeving creëert die vergelijkbaar is met een traditionele stoomoven. Het duurzame keramische ontwerp van deze kom houdt warmte vast en verdeelt die gelijkmatig tijdens het bakken. Zo wordt je brood door en door gaar en krijgt het een heerlijke krokante korst. Stel je de mogelijkheden eens voor! Traditioneel witbrood, chocoladeboules, brioches en meer; je kunt ze allemaal thuis maken met de KitchenAid Broodkom met bakdeksel.

Geniet van je dagelijkse brood

Het was nog nooit zo gemakkelijk om bakken een onderdeel van je levensstijl te maken. Vul je huis met de uitnodigende en lekkere geur van vers gebakken brood.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.