KITCHENAID HEEFT EEN NIEUWE ARTISAN MIXER/KEUKENROBOT
MET IN HOOGTE VERSTELBARE 6 L GLAZEN KOM

Bewonder en ervaar de tijdloze schoonheid en vlekkeloze prestaties van de iconische KitchenAid Artisan mixer/keukenrobot met in de hoogte verstelbare stijlvolle nieuwe 6 L glazen kom en specifieke standaardaccessoires/-toebehoren. Met deze nieuwe glazen kom kunt u in een oogopslag zien hoe uw verse hoogwaardige ingrediënten snel en gemakkelijk worden gemengd, gekneed of geklopt tot culinaire hoogstandjes.

Met zijn unieke functies wordt deze Artisan mixer/keukenrobot met in de hoogte verstelbare kom een uitbreiding van uw handen. Zo kunt u uw kookkunsten en creativiteit combineren om elke keer opnieuw iets echt speciaals maken. Zijn grote inhoud blijft koks helpen om grootse culinaire prestaties te leveren, om grote hoeveelheden snel en efficiënt te verwerken in een prachtige glazen kom.

KitchenAid neemt koken ernstig en bewijst dat met deze vernieuwde mixer/keukenrobot. De mixer/keukenrobot met nieuwe 6 L glazen kom kan deeg voor 6 broden (450 g per brood) of 108 koekjes, of meer dan 2,5 kg aardappelpuree tegelijk mengen.

De nieuwe Artisan mixer/keukenrobot met in hoogte verstelbare 6 L glazen kom is verkrijgbaar in de stijlvolle kleuren Keizerrood, Appelrood en Parelmoer.

KENMERKEN EN VOORDELEN

De nieuwe Artisan mixer/keukenrobot met in de hoogte verstelbare 6 L glazen kom heeft al de handige eigenschappen van de bestaande KitchenAid mixer/keukenrobot met in de hoogte verstelbare 6,9 L roestvrijstalen kom, van een stille en robuuste motor die professionele resultaten levert tot tien snelheden om zo bijna elke culinaire taak aan te kunnen en het originele planetaire kneedsysteem, waardoor de hele mengkom bereikt kan worden tijdens het mixen.

De grote inhoud van de glazen kom laat u toe om grootse culinaire prestaties te leveren, om grote hoeveelheden snel en efficiënt te verwerken.

De Soft Start-functie vermindert het spatten.

De elektronische snelheidssensor houdt een precieze snelheid aan om zo altijd optimale resultaten te garanderen.

De nieuwe mixer/keukenrobot met 6 L glazen kom met één naaf verandert uw mixer/keukenrobot in een culinair centrum met meer dan een dozijn optionele accessoires/toebehoren. Daardoor kunt u een breed scala aan gerechten bereiden, van verse pasta en vruchtensap tot cakedeeg en ijs.


top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.