Skip the navigation

Amandel en cashewmelk met vanille

KitchenAid chef-kok

Maak je favoriete drankje eenvoudig zelf. Lekker met granola of in ijskoffie.

Import-Recipe - Almond, cashew vanilla milk

Amandel en cashewmelk met vanille

KitchenAid chef-kok

Maak je favoriete drankje eenvoudig zelf. Lekker met granola of in ijskoffie.

Hulpmiddelen

Blender
Voorbereiden
10min
Totaal
10min
Serveren
6
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk

Ingrediënten

75 g rauwe amandelen

75 ml rauwe cashewnoten

800 ml gefilterd water

1 theelepel vanillepasta

1 eetlepel agavesiroop

Stap voor stap

  1. Doe de amandelen en cashewnoten in een pot en doe er water bij tot ze helemaal onder staan. Laat de hele nacht op kamertemperatuur weken of 24 uur in de koelkast.

  2. Giet de noten af en gooi het water weg. Spoel de noten kort af onder de kraan.

  3. Doe de noten in de kan van de K400 Blender. Voeg het gefilterde water toe. Blend 1-2 minuten op snelheid 5 tot het helemaal glad is.

  4. Leg een schone neteldoek in een zeef. Zeef de notenmelk door de neteldoek en vang het op.

  5. Voeg de vanillepasta en agavesiroop toe en meng het geheel. Schenk het over in een afsluitbare fles en bewaar tot 4 dagen in de koelkast.