Bosbessenscones
De lekkerste bosbessenscones die je ooit zult eten.
Bosbessenscones
De lekkerste bosbessenscones die je ooit zult eten.
Hulpmiddelen
Ingrediënten
350 g zelfrijzend bakmeel
1 theelepel bakpoeder
85 g bakpoeder
120 g bruine suiker
525 ml melk, warm
450 g bosbessen
Stap voor stap
Doe bloem, bakpoeder, suiker en boter in de kom van de mixer/keukenrobot.
Bevestig de platte menghaak en zet de snelheidshendel op 4. Meng gedurende 1 minuut.
Voeg tijdens het mengen langzaam warme melk toe en meng nog een minuut tot er deeg ontstaat.
Voeg de bosbessen toe en mix 30 seconden op snelheid 1.
Leg het deeg op het met bloem bestoven oppervlak en maak een cirkel.
Snijd de cirkel in 6 stukken. Bestrijk de stukken met wat melk.
Bak 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C.