emeagif
Skip the navigation

Hollandaisesaus

KitchenAid chef-kok

Deze Hollandaisesaus is altijd een succes en kan niet mislukken.

Import-Recipe - Homemade hollandaise sauce

Hollandaisesaus

KitchenAid chef-kok

Deze Hollandaisesaus is altijd een succes en kan niet mislukken.

Hulpmiddelen

Blender
Voorbereiden
3min
Totaal
3min
Serveren
2
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk

Ingrediënten

93 g gesmolten boter

1 eidooiers

1 eetlepel citroensap

1/3 theelepel zout

Stap voor stap

  1. Doe het citroensap en de eierdooiers in de blender en blend gedurende 30 seconden op snelheid 8.


  2. Verwijder het maatbekertje voor ingrediënten en voeg, terwijl de motor nog draait, zout toe en schenk de gesmolten boter langzaam in het apparaat.


  3. Blend tot de hollandaisesaus romig is. 


  4. Serveer direct.