Skip the navigation

Iced latte met rode biet

KitchenAid chef-kok

Een verfrissende ijskoffie met een verrassend vleugje rode biet en kaneel.

Import-Recipe - Beetroot iced latte

Iced latte met rode biet

KitchenAid chef-kok

Een verfrissende ijskoffie met een verrassend vleugje rode biet en kaneel.

Hulpmiddelen

Blender
Voorbereiden
10min
Totaal
10min
Serveren
2
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk

Ingrediënten

300 g ijsblokjes

200 ml magere melk

1 eetlepel honing

kaneel

100 ml beetroot juice, organic

Stap voor stap

  1. Doe de ijsblokjes in de kan van de K400 blender. Crush het ijs met de ice crush-stand. Verdeel het gecrushte ijs over de 2 glazen.

  2. Giet de melk in de kan van de K400 Blender. Voeg de honing en kaneel toe. Mix 1 minuut op snelheid 3 tot de melk schuimig is.

  3. Giet de melk over het gecrushte ijs. Giet het rode bietensap in de glazen.

  4. Serveer meteen.

OCT24 - D2C PDP banner  - Free bread bowl

Gratis broodkom!

Gratis broodkom (t.w.v. € 179) bij aankoop van de Mixer - Artisan by You