Japanse asperges
Japanse asperges
Hulpmiddelen
Ingrediënten
4 cm gember, geschild en grof gehakt
2 sjalotten, gepeld en in vieren gesneden
1 knoflookteentje, gepeld
500 g witte asperges, geschild en in stukken van 2 cm gesneden
2 eetlepels sesamolie
4 eetlepels mirin
2 eetlepels sojasaus
1 eetlepels oestersaus
1 eetlepels sesamzaad
verse koriander
100 ml Water
Stap voor stap
Plaats het MultiBlade-mes in de kom. Voeg de gember, sjalotten en knoflook toe. Sluit het deksel en druk 5 seconden op Pulse. Verwijder het deksel en schraap de inhoud omlaag.
Vervang het MultiBlade-mes door de StirAssist-menger. Doe de asperges, sesamolie, mirin, sojasaus, oestersaus, het water en de sesamzaadjes in de kom. Sluit het deksel maar verwijder het maatbekertje. Selecteer FRY P1 en druk op Start om te bevestigen. Maak af met koriander en serveer warm.