Skip the navigation

Japanse asperges

KitchenAid chef-kok

Import-Recipe - Japanese asparagus

Japanse asperges

KitchenAid chef-kok

Hulpmiddelen

CookProcessor
Voorbereiden
10min
Koken
10min
Totaal
20min
Serveren
4
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk

Ingrediënten

4 cm gember, geschild en grof gehakt

2 sjalotten, gepeld en in vieren gesneden

1 knoflookteentje, gepeld

500 g witte asperges, geschild en in stukken van 2 cm gesneden

2 eetlepels sesamolie

4 eetlepels mirin

2 eetlepels sojasaus

1 eetlepels oestersaus

1 eetlepels sesamzaad

verse koriander

100 ml Water

Stap voor stap

  1. Plaats het MultiBlade-mes in de kom. Voeg de gember, sjalotten en knoflook toe. Sluit het deksel en druk 5 seconden op Pulse. Verwijder het deksel en schraap de inhoud omlaag.

  2. Vervang het MultiBlade-mes door de StirAssist-menger. Doe de asperges, sesamolie, mirin, sojasaus, oestersaus, het water en de sesamzaadjes in de kom. Sluit het deksel maar verwijder het maatbekertje. Selecteer FRY P1 en druk op Start om te bevestigen. Maak af met koriander en serveer warm.