Skip the navigation

Pecanpasta

KitchenAid Chef

Deze rijke, heerlijke pecanpasta is gemakkelijk te maken en je kunt dagelijks van deze spread smullen!.

pecanbutter_thumbnail.jpg

Pecanpasta

KitchenAid Chef

Deze rijke, heerlijke pecanpasta is gemakkelijk te maken en je kunt dagelijks van deze spread smullen!.

Hulpmiddelen

FoodProcessor
Voorbereiden
10min
Koken
8min
Totaal
18min
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk

Ingrediënten

300 g pecannoten

1 theelepel vanille-extract

1 eetlepel ahornsiroop

1 theelepel zeezout

1 eetlepel cacaopoeder

Stap voor stap

  1. Leg de pecannoten op een bakplaat met bakpapier. Bak 8 minuten in een op 180 °C voorverwarmde oven. Laat 2 minuten afkoelen en doe de noten in de kan van de foodprocessor.

  2. Zet de foodprocessor op snelheid 2 en maal de noten tot meel. Blijf het mengsel ongeveer 3 minuten pulseren tot een romige notenpasta. Schraap zo nodig het mengsel van de zijkanten.

  3. Voeg vanille-extract, ahornsiroop, zeezout en cacaopoeder toe. Mix en doe het mengsel in een luchtdicht bakje of potje.