Skip the navigation

Pesto van gele paprika

KitchenAid chef-kok

Deze unieke pesto barst van de smaak en maakt je smaakpapillen goed wakker.

Import-Recipe - Yellow pepper pesto

Pesto van gele paprika

KitchenAid chef-kok

Deze unieke pesto barst van de smaak en maakt je smaakpapillen goed wakker.

Hulpmiddelen

FoodProcessor
Voorbereiden
15min
Koken
40min
Totaal
55min
Serveren
2
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk

Ingrediënten

1 gele paprika

30 g parmezaanse kaas

20 g pijnboompitten

50 ml olijfolie

1/2 teentje knoflook

1/2 theelepel zout

Stap voor stap

  1. Halveer de gele paprika's en verwijder de witte kern en zaadjes. Snijd ook de helften doormidden.


  2. Leg de paprika's op een bakplaat met bakpapier en bak ze 40 minuten op 200 °C tot het vel van de paprika's gerimpeld en zwart is.


  3. Laat alles afkoelen en verwijder het vel. Leg apart.


  4. Doe de Parmezaanse kaas in de foodprocessor en gebruik de pulsfunctie om de kaas fijn te raspen.


  5. Voeg de gele paprika's, pijnboompitten, olijfolie, knoflook en het zout toe. Gebruik snelheid 2 om te mixen tot er een pasta ontstaat.


  6. Serveer de pesto met pasta, op brood of als een dip.


NOV24 - D2C BF PDP banner - General

BLACK FRIDAY Tot -30%

Hoog tijd om het in handen te krijgen met geweldige deals op onze hele website.