Skip the navigation

Romige bloemkoolsoep

KitchenAid chef-kok

Import-Recipe - Creamy Cauliflower Soup

Romige bloemkoolsoep

KitchenAid chef-kok

Hulpmiddelen

Blender
Voorbereiden
15min
Totaal
15min
Serveren
2
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk

Ingrediënten

350 g bloemkool, gestoomd

100 g cashewnoten, geweekt

250-300 ml cashewnoten, geweekt

naar smaak zout

Stap voor stap

  1. Doe de bouillon in de blender.

  2. Voeg de groenten en noten toe.

  3. Draai het deksel vast en zet de blender in de soep-stand, die de soep zal mixen en opwarmen.

  4. Blend net zolang tot de blender vanzelf stopt.

  5. Of meng de ingrediënten in de blender zoals aangegeven, zet het deksel vast en draai de knop naar stand 1.

  6. Verhoog langzaam de snelheid tot hoog (stand 9 of 11).

  7. Blend circa 4-5 minuten tot een volledig glad mengsel en tot je stoom ziet opstijgen.