Romige bloemkoolsoep
KitchenAid chef-kok
Romige bloemkoolsoep
KitchenAid chef-kok
Hulpmiddelen
Voorbereiden
15min
Totaal
15min
Serveren
2
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Ingrediënten
350 g bloemkool, gestoomd
100 g cashewnoten, geweekt
250-300 ml cashewnoten, geweekt
naar smaak zout
Stap voor stap
Doe de bouillon in de blender.
Voeg de groenten en noten toe.
Draai het deksel vast en zet de blender in de soep-stand, die de soep zal mixen en opwarmen.
Blend net zolang tot de blender vanzelf stopt.
Of meng de ingrediënten in de blender zoals aangegeven, zet het deksel vast en draai de knop naar stand 1.
Verhoog langzaam de snelheid tot hoog (stand 9 of 11).
Blend circa 4-5 minuten tot een volledig glad mengsel en tot je stoom ziet opstijgen.