Stracciatella nicecream
Stracciatella nicecream
Hulpmiddelen
Ingrediënten
3 gevlekte bananen, in grove stukken en bevroren
20 g pure chocolade
kokosmelk (optioneel)
Stap voor stap
Stop de bananen in de mengbeker.
Zet het deksel vast en draai de knop naar stand 1.
Verhoog langzaam de snelheid tot hoog (stand 9 of 11).
Meng in circa 30 seconden tot een volledig glad mengsel.
Schraap eventueel de zijkanten van de mengbeker met de stamper schoon.
Blend niet te lang, anders begint het ijs te smelten.
Als het mengsel te dik is, voeg je een beetje extra kokosmelk toe.
Voeg de pure chocolade toe en meng voorzichtig door de Pulse-knop 2 tot 3 keer te gebruiken.
Voeg de pure chocolade toe en meng voorzichtig door de Pulse-knop 2 tot 3 keer te gebruiken.
Het ijs kan 1 week in de vriezer worden bewaard.