Hulpmiddelen
Ingrediënten
720 ml gefilterd water
140 g ongezouten, rauwe cashewnoten
24 g poeder van rauw cacaopoeder of ongezoet cacaopoeder
55 g stevig aangedrukte, fijngehakte, ontpitte dadels (5 tot 6) of 3 lepels pure ahornsiroop, of meer indien nodig
1 theelepel natuurlijk vanille-extract
snufje zeezout
1/2 theelepel theelepel kaneelpoeder of meer naar smaak (optionele)
1/8 theelepel theelepel rode pepervlokken of een snufje cayennepeper (optionele)
Stap voor stap
Doe alle ingrediënten (inclusief eventuele boosters) in de mengbeker van de KitchenAid® Power Plus®-blender.
Sluit het deksel en stel het Adapti-Blend™ Soup-programma in. Pureer totdat het toestel zichzelf uitschakelt.
U kunt ook ongeveer 5 minuten pureren en geleidelijk aan de snelheid opvoeren van 1 tot 10 tot het mengsel heet is.
Als je er hele ontpitte dadels ingooit om de kracht van de machine te laten zien, varieert de hoeveelheid afhankelijk van de soort en grootte. Doe het cacaopoeder in het water en bedek het met de cashewnoten zodat het poeder niet omhoog vliegt in het deksel bij de ontsteking.