Pumpkin spice latte
Dit seizoensgebonden drankje mengt traditionele smaken van herfstspecerijen met gestoomde melk en espresso. Geniet ervan met een toefje slagroom!
Hulpmiddelen
Ingrediënten
Serveren
1 een snufje
kaneel
Een snufje
gember
Een snufje
nootmuskaat
Een snufje
kruidnagel
1/2 eetlepel
bruine suiker
230 ml
melk
1 theelepel
vanille-extract
2 eetlepels
pompoenpuree
50 ml (1 dubbele)
espresso
Stap voor stap
Meng de specerijen en de suiker.
Doe specerijen, suiker en melk in een steelpan op matig vuur en klop voorzichtig.
Klop het vanille-extract en de pompoenpuree erin en laat 5 minuten zachtjes pruttelen.
Bereid ondertussen de dubbele shot espresso in je favoriete mok.
Voeg het melkmengsel toe aan de espresso
Garneer met slagroom en bestrooi met vers geraspte kaneel.
Gebruik havermelk voor een zuivelvrij alternatief.