Vorige bladzijde

Açai Schaafijs

Dit heerlijke tropische recept zit barstensvol zomerse smaken.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

9

Ingrediënten

3

Stappen

Tijd

20'

Voorbereiding

20'

Totaal

Ingrediënten

  • 4pucks met gewoon water
  • 400 gingevroren puur, ongezoet vruchtvlees van açai, ontdooid
  • 125 mlwater
  • 180 mlagavesiroop of honing
  • 30 mlsap van 1 citroen
  • een snufjezout
  • -drakenvrucht
  • -mangoschijven
  • -granaatappelpitjes
Maak het nu
  • Stap 1

    1 dag van tevoren: Vul de ijsvormen tot aan de vullijn met gewoon water. Zet 12 tot 24 uur in de vriezer.

  • Stap 2

    1 dag van tevoren: Ontdooi het vruchtvlees van de açai. Pureer 400 g açai, 180 ml agavesiroop, citroen, 125 ml water en zout in een blender tot alles goed is gemengd. Zeef het en zet het in de koelkast totdat het door en door gekoeld is.

  • Stap 3

    Op de dag zelf: Voor dit recept is temperen nodig. Schaaf ijs in een kom. Schenk agavesiroop over het ijs. Garneer met gehakte drakenvrucht, mangoschijven, granaatappelpitjes of ander fruit.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Perfect pizzadeeg

Het enige recept voor Italiaans pizzadeeg dat je nodig hebt!

  • 65' Voorbereiding
  • 20' Koken

Hamburgerbroodjes

Laat de in de winkel gekochte broodjes voor wat ze zijn en maak thuis je eigen hamburgerbroodjes.

  • 15' Voorbereiding
  • 20' Koken

Banaan-havermoutpannenkoeken

Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.

  • 5' Voorbereiding
  • 15' Koken

Açai Schaafijs

Stap 1

1 dag van tevoren: Vul de ijsvormen tot aan de vullijn met gewoon water. Zet 12 tot 24 uur in de vriezer.

Stap 2

1 dag van tevoren: Ontdooi het vruchtvlees van de açai. Pureer 400 g açai, 180 ml agavesiroop, citroen, 125 ml water en zout in een blender tot alles goed is gemengd. Zeef het en zet het in de koelkast totdat het door en door gekoeld is.

Stap 3

Op de dag zelf: Voor dit recept is temperen nodig. Schaaf ijs in een kom. Schenk agavesiroop over het ijs. Garneer met gehakte drakenvrucht, mangoschijven, granaatappelpitjes of ander fruit.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.