Banaan havermoutpannenkoeken
KitchenAid chef-kok
Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.
Totaal20min
Voorbereiden5min
Koken15min
Hulpmiddelen
Ingrediënten
Serveren
200 g
havermout
250 ml
amandelmelk
2
eieren
2
bananen
1 theelepel
bakpoeder
eetlepel 1
ahornsiroop
1/2 theelepel
ahornsiroop
1 eetelepel
vanille-extract
1/4 theelepel
zout
Stap voor stap
Doe de havermout in de blender en mix op snelheid 10 totdat de havermout volledig vermalen is.
Voeg amandelmelk, eieren, banaan, bakpoeder, ahornsiroop, kaneel, vanille-extract en zout toe en meng op snelheid 4 tot een glad beslag.
Verhit de boter in een koekenpan op hoog vuur.
Giet het beslag in de pan. Je kunt in een grote koekenpan meerdere pannenkoeken tegelijk maken.
Bak 2-3 minuten aan beide kanten tot ze goudbruin zijn.