Vorige bladzijde

Biscotti met gedroogde kersen, pistachenoten en szechuanpeper

Verwarm de oven voor op 180°C/gasstand 4. Meng de bloem, het bakpoeder, de suiker en szechuanpeper 15 seconden in de mengkom met de platte menghaak op stand 2.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

7

Ingrediënten

3

Stappen

Tijd

10'

Voorbereiding

45'

Koken

55'

Totaal

Ingrediënten

  • 300 gbloem
  • 1 ½ tlbakpoeder
  • 150 gsuiker
  • 1 tlgemalen szechuanpeper
  • 3eieren
  • 75 ggedroogde kersen
  • 75 ggedopte pistachenoten
Maak het nu
  • Step 1

    Verwarm de oven voor op 180°C/gasstand 4. Meng de bloem, het bakpoeder, de suiker en szechuanpeper 15 seconden in de mengkom met de platte menghaak op stand 2.

  • Step 2

    Plaats de kneedhaak en kneed de eieren onder de bloem op stand 4 tot het deeg een bal vormt. Voeg de kersen en pistachenoten toe en blijf kneden op stand 2 tot het deeg loskomt van de kom. Verdeel het deeg in twee gelijke por

  • Step 3

    Maak van elke portie op een licht bebloemd werkvlak een rol van 4 à 5 cm diameter. Leg de rollen op een ingevette bakplaat en bak 20 à 25 minuten tot ze goudbruin kleuren langs de randen. Haal de rollen uit de oven en laat 10 minuten opstijven. Snij in plakjes van 1 cm en leg deze op de bakplaat. Bak nog 10 minuten en laat de biscotti afkoelen op een rooster.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Perfect pizzadeeg

Het enige recept voor Italiaans pizzadeeg dat je nodig hebt!

  • 65' Voorbereiding
  • 20' Koken

Hamburgerbroodjes

Laat de in de winkel gekochte broodjes voor wat ze zijn en maak thuis je eigen hamburgerbroodjes.

  • 15' Voorbereiding
  • 20' Koken

Banaan-havermoutpannenkoeken

Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.

  • 5' Voorbereiding
  • 15' Koken

Biscotti met gedroogde kersen, pistachenoten en szechuanpeper

Step 1

Verwarm de oven voor op 180°C/gasstand 4. Meng de bloem, het bakpoeder, de suiker en szechuanpeper 15 seconden in de mengkom met de platte menghaak op stand 2.

Step 2

Plaats de kneedhaak en kneed de eieren onder de bloem op stand 4 tot het deeg een bal vormt. Voeg de kersen en pistachenoten toe en blijf kneden op stand 2 tot het deeg loskomt van de kom. Verdeel het deeg in twee gelijke por

Step 3

Maak van elke portie op een licht bebloemd werkvlak een rol van 4 à 5 cm diameter. Leg de rollen op een ingevette bakplaat en bak 20 à 25 minuten tot ze goudbruin kleuren langs de randen. Haal de rollen uit de oven en laat 10 minuten opstijven. Snij in plakjes van 1 cm en leg deze op de bakplaat. Bak nog 10 minuten en laat de biscotti afkoelen op een rooster.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.