Verwarm de oven voor op 180°C/gasstand 4. Meng de bloem, het bakpoeder, de suiker en szechuanpeper 15 seconden in de mengkom met de platte menghaak op stand 2.
Ingrediënten
Step 1
Verwarm de oven voor op 180°C/gasstand 4. Meng de bloem, het bakpoeder, de suiker en szechuanpeper 15 seconden in de mengkom met de platte menghaak op stand 2.
Step 2
Plaats de kneedhaak en kneed de eieren onder de bloem op stand 4 tot het deeg een bal vormt. Voeg de kersen en pistachenoten toe en blijf kneden op stand 2 tot het deeg loskomt van de kom. Verdeel het deeg in twee gelijke por
Step 3
Maak van elke portie op een licht bebloemd werkvlak een rol van 4 à 5 cm diameter. Leg de rollen op een ingevette bakplaat en bak 20 à 25 minuten tot ze goudbruin kleuren langs de randen. Haal de rollen uit de oven en laat 10 minuten opstijven. Snij in plakjes van 1 cm en leg deze op de bakplaat. Bak nog 10 minuten en laat de biscotti afkoelen op een rooster.
Onze favoriete gerechten
Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.
Step 1
Verwarm de oven voor op 180°C/gasstand 4. Meng de bloem, het bakpoeder, de suiker en szechuanpeper 15 seconden in de mengkom met de platte menghaak op stand 2.
Step 2
Plaats de kneedhaak en kneed de eieren onder de bloem op stand 4 tot het deeg een bal vormt. Voeg de kersen en pistachenoten toe en blijf kneden op stand 2 tot het deeg loskomt van de kom. Verdeel het deeg in twee gelijke por
Step 3
Maak van elke portie op een licht bebloemd werkvlak een rol van 4 à 5 cm diameter. Leg de rollen op een ingevette bakplaat en bak 20 à 25 minuten tot ze goudbruin kleuren langs de randen. Haal de rollen uit de oven en laat 10 minuten opstijven. Snij in plakjes van 1 cm en leg deze op de bakplaat. Bak nog 10 minuten en laat de biscotti afkoelen op een rooster.