Skip the navigation

Chocoladecake in een mok

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid chef-kok
Import-Recipe - Chocolate mug cake

Hunker je naar chocolade? Deze chocoladecake in een mok heb je zo klaar.

Duration
Totaal5min
Voorbereiden5min

Hulpmiddelen

FoodProcessorFoodProcessor

Ingrediënten

Serveren

80 g

bloem

4 eetlepel

ongezoete cacaopoeder

1/2 theelepel

bakpoeder

4 eetlepel

suiker

1/4 theelepel

zout

120 ml

melk

50 ml

plantaardige olie

1 theelepel

minichocoladedruppels

Stap voor stap

  1. Doe alle ingrediënten behalve de minichocoladedruppels in de foodprocessor met het multifunctionele mes. Meng gedurende 30 seconden op snelheid 1.


  2. Schenk het beslag in een magnetronbestendige mok. Geef de cake genoeg ruimte om te rijzen zonder dat die boven de rand uitkomt.


  3. Voeg minichocoladedruppels toe in het midden van het beslag. Doe de mok 70 seconden op een hoge stand in de magnetron.


  4. Haal voorzichtig uit de magnetron. Heerlijk met roomijs en frambozen.