Chocoladecake in een mok
Hunker je naar chocolade? Deze chocoladecake in een mok heb je zo klaar.
Hulpmiddelen
Ingrediënten
Serveren
80 g
bloem
4 eetlepel
ongezoete cacaopoeder
1/2 theelepel
bakpoeder
4 eetlepel
suiker
1/4 theelepel
zout
120 ml
melk
50 ml
plantaardige olie
1 theelepel
minichocoladedruppels
Stap voor stap
Doe alle ingrediënten behalve de minichocoladedruppels in de foodprocessor met het multifunctionele mes. Meng gedurende 30 seconden op snelheid 1.
Schenk het beslag in een magnetronbestendige mok. Geef de cake genoeg ruimte om te rijzen zonder dat die boven de rand uitkomt.
Voeg minichocoladedruppels toe in het midden van het beslag. Doe de mok 70 seconden op een hoge stand in de magnetron.
Haal voorzichtig uit de magnetron. Heerlijk met roomijs en frambozen.