Vorige bladzijde
Snel & Gemakkelijk

Geblende cocktail met salie, honing en ananas

Deze unieke tropische cocktail is een prachtige combinatie van salie, honing en ananas, perfect voor dagen dat je iets te vieren hebt. Maak er zelf een met je KitchenAid blender.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

7

Ingrediënten

2

Stappen

Tijd

3'

Voorbereiding

20'

Koken

23'

Totaal

Ingrediënten

  • 590 gbevroren ananas
  • 60 mllimoensap
  • 115 mlwodka
  • 60 mlhoning
  • 5takjes verse salie (plus extra voor de garnering)
  • 175-200 gijs
  • 120 mlwater
Maak het nu
  • Stap 1

    Maak de salie-honingsiroop. Doe de honing, de salie en het water in een steelpan met 5 takjes verse salie. Verwarm op middelhoog vuur tot het mengsel begint te borrelen. Zet het vuur iets lager en laat het mengsel 15 minuten zacht pruttelen. Zet het vuur uit en laat het mengsel 30 minuten afkoelen. Haal dan de salie eruit.

  • Stap 2

    Doe de bevroren ananas, de wodka, het limoensap en de salie-honingsiroop in de blender. Meng op de smoothiestand en laat de hele cyclus lopen. Serveer direct en garneer met een geroosterd salieblad. Opmerking: je kunt de salieblaadjes roosteren door ze met een tang vast te houden en ze boven een vlam te houden tot de randjes licht gebrand zijn. Heb je geen diepvriesananas? Gebruik dan een verse. Haal eerst de schil eraf en de kern eruit. Snijd het ananasvlees in lange repen en snijd de repen in kleine blokjes. Verdeel de blokjes in een enkele laag over een plaat en zet ze in de vriezer totdat ze helemaal bevroren zijn (ongeveer 30-45 minuten).

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Perfect pizzadeeg

Het enige recept voor Italiaans pizzadeeg dat je nodig hebt!

  • 65' Voorbereiding
  • 20' Koken

Hamburgerbroodjes

Laat de in de winkel gekochte broodjes voor wat ze zijn en maak thuis je eigen hamburgerbroodjes.

  • 15' Voorbereiding
  • 20' Koken

Banaan-havermoutpannenkoeken

Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.

  • 5' Voorbereiding
  • 15' Koken

Geblende cocktail met salie, honing en ananas

Stap 1

Maak de salie-honingsiroop. Doe de honing, de salie en het water in een steelpan met 5 takjes verse salie. Verwarm op middelhoog vuur tot het mengsel begint te borrelen. Zet het vuur iets lager en laat het mengsel 15 minuten zacht pruttelen. Zet het vuur uit en laat het mengsel 30 minuten afkoelen. Haal dan de salie eruit.

Stap 2

Doe de bevroren ananas, de wodka, het limoensap en de salie-honingsiroop in de blender. Meng op de smoothiestand en laat de hele cyclus lopen. Serveer direct en garneer met een geroosterd salieblad. Opmerking: je kunt de salieblaadjes roosteren door ze met een tang vast te houden en ze boven een vlam te houden tot de randjes licht gebrand zijn. Heb je geen diepvriesananas? Gebruik dan een verse. Haal eerst de schil eraf en de kern eruit. Snijd het ananasvlees in lange repen en snijd de repen in kleine blokjes. Verdeel de blokjes in een enkele laag over een plaat en zet ze in de vriezer totdat ze helemaal bevroren zijn (ongeveer 30-45 minuten).

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.