Skip the navigation

Glutenvrije chocolade eiwit muffins

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid chef-kok
Import-Recipe - Gluten-free Chocolate Protein Muffins

Duration
Totaal35min
Voorbereiden10min
Koken25min

Hulpmiddelen

BlenderBlender

Ingrediënten

Serveren

1

banaan

300 ml

havermelk

200 ml

spuitwater

100 g

witte bonenmeel

80 g

pindakaas

20

dadels, ontpit

2 eetlepel

chocoladepoeder

1 eetlepel

cacaonibs

2 theelepel

bakpoeder

Stap voor stap

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Meng alle ingrediënten behalve het bakpoeder en de cacaonibs tot een gelijkmatig mengsel.

  3. Voeg het bakpoeder en de cacaonibs toe en blend nogmaals op de laagste snelheid.

  4. Verdeel het mengsel over 10-12 siliconen muffinvormpjes.

  5. Bak ze gedurende 20-25 minuten.

  6. Laat de muffins helemaal afkoelen voordat je ze opeet.