Vorige bladzijde

Ieders favoriet: gestoomde kabeljauw met gebakken aardappelen

Bereid de aardappelen vooraleer de vis te bakken. Doe ze in een grote kookpan, spoel ze, zet ze onder water en breng aan de kook. Kook 7-8 minuten, giet af en snij ze in twee of in dikke schijven. Roerbak in de hete wok met 2 lepels olijfolie, een beetje zout en vers gemalen peper tot ze zacht en bruin zijn.

Begin met koken

Details

6

Ingrediënten

2

Stappen

Tijd

18'

Voorbereiding

18'

Totaal

Ingrediënten

  • 4zorgvuldig uitgekozen kabeljauwfilets
  • 4zeebaarsfilets
  • 1citroen
  • 600 gnieuwe aardappelen
  • naar smaakextra vergine olijfolie
  • naar smaakzeezout en zwarte peper, vers gemalen
Maak het nu
  • Stap 1

    Bereid de aardappelen vooraleer de vis te bakken. Doe ze in een grote kookpan, spoel ze, zet ze onder water en breng aan de kook. Kook 7-8 minuten, giet af en snij ze in twee of in dikke schijven. Roerbak in de hete wok met 2 lepels olijfolie, een beetje zout en vers gemalen peper tot ze zacht en bruin zijn.

  • Stap 2

    Zet de Twelix Artisan oven op de "Stoom"-stand. Bedek bijna het volledig stoomrooster met de kabeljauwfilets en leg de vier stukken zeebaars er boven op. Knijp de citroen uit over de vis, besprenkel met wat olijfolie en wat zout. Plaats het stoomaccessoire in de oven, bedek met het glazen deksel en gaar 2 tot 3 minuten (afhankelijk van de dikte van de filets) met 500 ml water. Haal vervolgens uit de oven. Dien op met kokend hete aardappelen of frietjes.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Open lasagne met geroosterde groenten en kruidenricotta

Verwarm de oven voor op 220°C/gasstand 7. Leg de pastavellen op een bebloemd werkvlak en snij ze uit...

  • 30' Voorbereiding
  • 20' Koken

Crostini met chocoladetapenade

Smelt de chocolade. Mix de olijven en tijmblaadjes in de blender . Meng terwijl de motor draait geleidelijk...

  • 10' Voorbereiding

Mini-courgettequiche

Verwam de Twelix Artisan oven op 180°C/gasstand 4.

  • 60' Voorbereiding

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor heerlijke kookinspiratie, handige tips en aanlokkelijke aanbiedingen van KitchenAid.

INSCHRIJVEN

Ik begrijp en erken de inhoud van de Privacyverklaring en:


a) Ik ga akkoord met het ontvangen van gepersonaliseerde marketingberichten met betrekking tot KitchenAid en andere merken van Whirlpool Corporation.

Ieders favoriet: gestoomde kabeljauw met gebakken aardappelen

Stap 1

Bereid de aardappelen vooraleer de vis te bakken. Doe ze in een grote kookpan, spoel ze, zet ze onder water en breng aan de kook. Kook 7-8 minuten, giet af en snij ze in twee of in dikke schijven. Roerbak in de hete wok met 2 lepels olijfolie, een beetje zout en vers gemalen peper tot ze zacht en bruin zijn.

Stap 2

Zet de Twelix Artisan oven op de "Stoom"-stand. Bedek bijna het volledig stoomrooster met de kabeljauwfilets en leg de vier stukken zeebaars er boven op. Knijp de citroen uit over de vis, besprenkel met wat olijfolie en wat zout. Plaats het stoomaccessoire in de oven, bedek met het glazen deksel en gaar 2 tot 3 minuten (afhankelijk van de dikte van de filets) met 500 ml water. Haal vervolgens uit de oven. Dien op met kokend hete aardappelen of frietjes.

Verlanglijstje

U moet zijn ingelogd om producten aan uw verlanglijstje toe te voegen.

Inloggen

Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.