Skip the navigation

Romige bloemkoolsoep

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid chef-kok
Import-Recipe - Creamy Cauliflower Soup

Duration
Totaal15min
Voorbereiden15min

Hulpmiddelen

BlenderBlender

Ingrediënten

Serveren

350 g

bloemkool, gestoomd

100 g

cashewnoten, geweekt

250-300 ml

cashewnoten, geweekt

naar smaak

zout

Stap voor stap

  1. Doe de bouillon in de blender.

  2. Voeg de groenten en noten toe.

  3. Draai het deksel vast en zet de blender in de soep-stand, die de soep zal mixen en opwarmen.

  4. Blend net zolang tot de blender vanzelf stopt.

  5. Of meng de ingrediënten in de blender zoals aangegeven, zet het deksel vast en draai de knop naar stand 1.

  6. Verhoog langzaam de snelheid tot hoog (stand 9 of 11).

  7. Blend circa 4-5 minuten tot een volledig glad mengsel en tot je stoom ziet opstijgen.