Vorige bladzijde

Stracciatella nicecream

Stop de bananen in de mengbeker.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

3

Ingrediënten

10

Stappen

Ingrediënten

  • 3gevlekte bananen, in grove stukken en bevroren
  • 20 gpure chocolade 
  • -kokosmelk (optioneel)
Maak het nu
  • Stap 1

    Stop de bananen in de mengbeker.

  • Stap 2

    Zet het deksel vast en draai de knop naar stand 1.

  • Stap 3

    Verhoog langzaam de snelheid tot hoog (stand 9 of 11).

  • Stap 4

    Meng in circa 30 seconden tot een volledig glad mengsel.

  • Stap 5

    Schraap eventueel de zijkanten van de mengbeker met de stamper schoon.

  • Stap 6

    Blend niet te lang, anders begint het ijs te smelten.

  • Stap 7

    Als het mengsel te dik is, voeg je een beetje extra kokosmelk toe.

  • Stap 8

    Voeg de pure chocolade toe en meng voorzichtig door de Pulse-knop 2 tot 3 keer te gebruiken.

  • Stap 9

    Giet in 1 of 2 kommen en serveer onmiddellijk of stop het ijs in een luchtdicht bakje en zet dit in de vriezer tot het stevig is (ongeveer 2 uur).

  • Stap 10

    Het ijs kan 1 week in de vriezer worden bewaard.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Open lasagne met geroosterde groenten en kruidenricotta

Verwarm de oven voor op 220°C/gasstand 7. Leg de pastavellen op een bebloemd werkvlak en snij ze uit...

  • 30' Voorbereiding
  • 20' Koken

Crostini met chocoladetapenade

Smelt de chocolade. Mix de olijven en tijmblaadjes in de blender . Meng terwijl de motor draait geleidelijk...

  • 10' Voorbereiding

Mini-courgettequiche

Verwam de Twelix Artisan oven op 180°C/gasstand 4.

  • 60' Voorbereiding

Stracciatella nicecream

Stap 1

Stop de bananen in de mengbeker.

Stap 2

Zet het deksel vast en draai de knop naar stand 1.

Stap 3

Verhoog langzaam de snelheid tot hoog (stand 9 of 11).

Stap 4

Meng in circa 30 seconden tot een volledig glad mengsel.

Stap 5

Schraap eventueel de zijkanten van de mengbeker met de stamper schoon.

Stap 6

Blend niet te lang, anders begint het ijs te smelten.

Stap 7

Als het mengsel te dik is, voeg je een beetje extra kokosmelk toe.

Stap 8

Voeg de pure chocolade toe en meng voorzichtig door de Pulse-knop 2 tot 3 keer te gebruiken.

Stap 9

Giet in 1 of 2 kommen en serveer onmiddellijk of stop het ijs in een luchtdicht bakje en zet dit in de vriezer tot het stevig is (ongeveer 2 uur).

Stap 10

Het ijs kan 1 week in de vriezer worden bewaard.

Verlanglijstje

U moet zijn ingelogd om producten aan uw verlanglijstje toe te voegen.

Inloggen

Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.