Stop de bananen in de mengbeker.
Ingrediënten
Stap 1
Stop de bananen in de mengbeker.
Stap 2
Zet het deksel vast en draai de knop naar stand 1.
Stap 3
Verhoog langzaam de snelheid tot hoog (stand 9 of 11).
Stap 4
Meng in circa 30 seconden tot een volledig glad mengsel.
Stap 5
Schraap eventueel de zijkanten van de mengbeker met de stamper schoon.
Stap 6
Blend niet te lang, anders begint het ijs te smelten.
Stap 7
Als het mengsel te dik is, voeg je een beetje extra kokosmelk toe.
Stap 8
Voeg de pure chocolade toe en meng voorzichtig door de Pulse-knop 2 tot 3 keer te gebruiken.
Stap 9
Giet in 1 of 2 kommen en serveer onmiddellijk of stop het ijs in een luchtdicht bakje en zet dit in de vriezer tot het stevig is (ongeveer 2 uur).
Stap 10
Het ijs kan 1 week in de vriezer worden bewaard.
Onze favoriete gerechten
Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.
Stap 1
Stop de bananen in de mengbeker.
Stap 2
Zet het deksel vast en draai de knop naar stand 1.
Stap 3
Verhoog langzaam de snelheid tot hoog (stand 9 of 11).
Stap 4
Meng in circa 30 seconden tot een volledig glad mengsel.
Stap 5
Schraap eventueel de zijkanten van de mengbeker met de stamper schoon.
Stap 6
Blend niet te lang, anders begint het ijs te smelten.
Stap 7
Als het mengsel te dik is, voeg je een beetje extra kokosmelk toe.
Stap 8
Voeg de pure chocolade toe en meng voorzichtig door de Pulse-knop 2 tot 3 keer te gebruiken.
Stap 9
Giet in 1 of 2 kommen en serveer onmiddellijk of stop het ijs in een luchtdicht bakje en zet dit in de vriezer tot het stevig is (ongeveer 2 uur).
Stap 10
Het ijs kan 1 week in de vriezer worden bewaard.