Deze heerlijke tulband is de ultieme blikvanger en de perfecte traktatie voor elk gezellig samenzijn.
Ingrediënten
Stap 1
Doe bloem, bakpoeder, baksoda, gemalen kaneel en een snufje zout in de kom van de mixer/keukenrobot met platte menghaak. Mix op snelheid 1 gedurende 15 seconden.
Stap 2
Doe de boter en suiker in een andere kom. Mix op snelheid 4 gedurende 1 minuut. Voeg de eieren toe en laat het apparaat nog een minuut draaien.
Stap 3
Voeg geleidelijk de bloem en de karnemelk toe. Mix tot een glad beslag.
Stap 4
Schenk het beslag in een ingevette tulbandbakvorm.
Stap 5
Bak 50 tot 60 minuten op 170 °C.
Stap 6
Meng roomkaas, melk en poedersuiker in een kleine kom tot het mengsel glad is. Schenk het glazuur over de tulband. Garneer met de rozemarijn en verse cranberry's.
Onze favoriete gerechten
Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.
Stap 1
Doe bloem, bakpoeder, baksoda, gemalen kaneel en een snufje zout in de kom van de mixer/keukenrobot met platte menghaak. Mix op snelheid 1 gedurende 15 seconden.
Stap 2
Doe de boter en suiker in een andere kom. Mix op snelheid 4 gedurende 1 minuut. Voeg de eieren toe en laat het apparaat nog een minuut draaien.
Stap 3
Voeg geleidelijk de bloem en de karnemelk toe. Mix tot een glad beslag.
Stap 4
Schenk het beslag in een ingevette tulbandbakvorm.
Stap 5
Bak 50 tot 60 minuten op 170 °C.
Stap 6
Meng roomkaas, melk en poedersuiker in een kleine kom tot het mengsel glad is. Schenk het glazuur over de tulband. Garneer met de rozemarijn en verse cranberry's.