Vorige bladzijde

Tulband

Deze heerlijke tulband is de ultieme blikvanger en de perfecte traktatie voor elk gezellig samenzijn.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

11

Ingrediënten

6

Stappen

Tijd

15'

Voorbereiding

60'

Koken

75'

Totaal

Ingrediënten

  • 300 gbloem
  • 200 gboter, zacht
  • 400 gbasterdsuiker
  • 4eieren
  • 200 mlkarnemelk
  • 1 theelepelbakpoeder
  • 1 theelepelbaksoda
  • 1 theelepelgemalen kaneel
  • 1 eetlepelroomkaas
  • 1 theelepelmelk
  • 70 gpoedersuiker
Maak het nu
  • Stap 1

    Doe bloem, bakpoeder, baksoda, gemalen kaneel en een snufje zout in de kom van de mixer/keukenrobot met platte menghaak. Mix op snelheid 1 gedurende 15 seconden.

  • Stap 2

    Doe de boter en suiker in een andere kom. Mix op snelheid 4 gedurende 1 minuut. Voeg de eieren toe en laat het apparaat nog een minuut draaien.

  • Stap 3

    Voeg geleidelijk de bloem en de karnemelk toe. Mix tot een glad beslag.

  • Stap 4

    Schenk het beslag in een ingevette tulbandbakvorm.

  • Stap 5

    Bak 50 tot 60 minuten op 170 °C.

  • Stap 6

    Meng roomkaas, melk en poedersuiker in een kleine kom tot het mengsel glad is. Schenk het glazuur over de tulband. Garneer met de rozemarijn en verse cranberry's.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Perfect pizzadeeg

Het enige recept voor Italiaans pizzadeeg dat je nodig hebt!

  • 65' Voorbereiding
  • 20' Koken

Hamburgerbroodjes

Laat de in de winkel gekochte broodjes voor wat ze zijn en maak thuis je eigen hamburgerbroodjes.

  • 15' Voorbereiding
  • 20' Koken

Banaan-havermoutpannenkoeken

Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.

  • 5' Voorbereiding
  • 15' Koken

Tulband

Stap 1

Doe bloem, bakpoeder, baksoda, gemalen kaneel en een snufje zout in de kom van de mixer/keukenrobot met platte menghaak. Mix op snelheid 1 gedurende 15 seconden.

Stap 2

Doe de boter en suiker in een andere kom. Mix op snelheid 4 gedurende 1 minuut. Voeg de eieren toe en laat het apparaat nog een minuut draaien.

Stap 3

Voeg geleidelijk de bloem en de karnemelk toe. Mix tot een glad beslag.

Stap 4

Schenk het beslag in een ingevette tulbandbakvorm.

Stap 5

Bak 50 tot 60 minuten op 170 °C.

Stap 6

Meng roomkaas, melk en poedersuiker in een kleine kom tot het mengsel glad is. Schenk het glazuur over de tulband. Garneer met de rozemarijn en verse cranberry's.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.