Ingrediënten
Stap 1
Bevestig de snijder/rasp voor verse ingrediënten op de mixer/keukenrobot. Was en schil de wortels. Rasp de wortels op snelheid 4. Zet apart.
Stap 2
Doe de bloem, bruine suiker, baksoda, het bakpoeder, lijnzaad en kaneel in de kom van een mixer/keukenrobot met platte menghaak. Zet het apparaat op snelheid 1 en meng ongeveer een minuut.
Stap 3
Voeg de olie, appelmoes en azijn toe. Mix op snelheid 2 gedurende 1 minuut. Voeg de geraspte wortels en rozijnen toe en meng op snelheid 2 totdat alles is opgenomen.
Stap 4
Doe het mengsel in een beklede ronde bakvorm (24 cm) en bak gedurende 1 uur in een voorverwarmde oven op 180°C. Haal uit de oven en laat afkoelen.
Stap 5
Doe de veganistische boter in de kom van een mixer/keukenrobot met de platte menghaak met flexibele rand. Mix op snelheid 4 gedurende 1 minuut. Voeg de veganistische roomkaas en de poedersuiker toe en meng gedurende 2 minuten. Gebruik een rubberen spatel om de cake te besmeren met het roomkaasglazuur.
Onze favoriete gerechten
Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.
Stap 1
Bevestig de snijder/rasp voor verse ingrediënten op de mixer/keukenrobot. Was en schil de wortels. Rasp de wortels op snelheid 4. Zet apart.
Stap 2
Doe de bloem, bruine suiker, baksoda, het bakpoeder, lijnzaad en kaneel in de kom van een mixer/keukenrobot met platte menghaak. Zet het apparaat op snelheid 1 en meng ongeveer een minuut.
Stap 3
Voeg de olie, appelmoes en azijn toe. Mix op snelheid 2 gedurende 1 minuut. Voeg de geraspte wortels en rozijnen toe en meng op snelheid 2 totdat alles is opgenomen.
Stap 4
Doe het mengsel in een beklede ronde bakvorm (24 cm) en bak gedurende 1 uur in een voorverwarmde oven op 180°C. Haal uit de oven en laat afkoelen.
Stap 5
Doe de veganistische boter in de kom van een mixer/keukenrobot met de platte menghaak met flexibele rand. Mix op snelheid 4 gedurende 1 minuut. Voeg de veganistische roomkaas en de poedersuiker toe en meng gedurende 2 minuten. Gebruik een rubberen spatel om de cake te besmeren met het roomkaasglazuur.