Skip the navigation

Volkoren quiche met brie en spinazie

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid chef-kok
Import-Recipe - Wholemeal quiche with brie and spinach

Duration
Totaal55min
Voorbereiden15min
Koken40min

Hulpmiddelen

CookProcessorCookProcessor

Ingrediënten

Serveren

250 g

volkoren kruimeldeeggebakje

200 g

spinazie

200 g

crème fraîche

1

ui, in schijven gesneden

2

eieren

150 g

brie in blokjes gesneden

zout en peper

1 eetlepel

olijfolie

Stap voor stap

  1. Plaats de StirAssist-menger in de kom, voeg de ui en olie toe.

  2. Zet op de Stoven P1-functie en druk op Start om te beginnen koken.

  3. Voeg de spinaziebladeren toe wanneer het signaal weerklinkt, en laat 2 minuten zweten in de resterende warmte.

  4. Meng de crème fraîche met de eieren en kruid met zout en peper.

  5. Bedek een bakvorm met het kruimeldeeg.

  6. Bedek de bodem met de blokjes brie, de spinazie en giet er het mengsel met crème fraîche over.

  7. Bak gedurende 30 minuten in de oven op 180 °C.