Je kunt toppings, mengsels en puree van verschillende diktes maken met je blender. Onze inspiratielijst staat hieronder... Maar er is nog veel meer wat je kunt maken.
- Amandelmelk
- Gemengde ijsdrank
- Cheesecake
- Gesneden fruit
- Gesneden groenten
- Koffieshakes
- Roomkaasspread
- Romige soep
- Gemalen/gehakt ijs
- Dipsaus (erwt/avocado/hummus/tzatziki)
- Fijngehakt vers fruit
- Fijngehakte verse groenten
- Luchtige gelatine voor taart/desserts
- Bevroren gehakte vruchten (licht ontdooien totdat ze kunnen worden gescheiden met de punt van een mes)
- IJsdrank met yoghurt
- Fruitsap met bevroren concentraat
- Fruitdrankje (dun)
- Fruitdrankje (dik)
- Saus op basis van fruit
- Geraspte harde kaas
- Jus
- IJsdrank met melk
- Vleessalade als sandwichbeleg
- Gehaktbrood
- Mousse
- Havermout
- Pannenkoekbeslag
- Pesto
- Gepureerd fruit/babyvoeding
- Gepureerd vlees/babyvoeding met vlees
- Gepureerde groente/babyvoeding met groente
- Saladedressing
- Hartige kruimellaag
- Bruisend drankje
- Slushies
- Smoothies
- Gladde ricotta of cottage cheese
- Soep
- Streuseltopping
- Zoete kruimellaag
- Zoete krokante laag
- Saus voor groenteschotel
- Wafelbeslag
- Witte saus
Op zoek naar receptinspiratie? Hier vind je blenderrecepten