Startpagina>Klantenservice> Veelgestelde vragen
Hoe kunnen we je helpen?

Hoe maak je de pastaroller en -snijders schoon?

Ontdek hoe je de pastaroller en -snijders voor je KitchenAid mixer schoonmaakt. Het is belangrijk om ze na gebruik schoon te maken. Dit zijn de stappen...

Nadat je met plezier je eigen pasta hebt gemaakt met de pastaroller en -snijders (5KSMPRA) of met alleen de pastaroller (5KSMPSA), moet je ervoor zorgen dat ze goed schoon zijn voordat je ze weer opbergt.

Zo maak je de pastasnijder schoon:

OPMERKING: Gebruik geen metalen voorwerpen om de pastasnijder schoon te maken. Doe de behuizing niet in de vaatwasser en dompel hem niet onder in water of andere vloeistoffen. Alleen de messen zijn vaatwasserbestendig.

  1. Schakel de mixer uit (snelheid '0') en haal de stekker uit het stopcontact.
  2. Haal de pastasnijder helemaal uit elkaar.
  3. Laat de pastasnijder, nadat je pasta hebt gesneden, een uur drogen en verwijder daarna eventuele opgedroogde deegresten met het reinigingsborsteltje. Als het gedroogde deeg moeilijk te verwijderen is, probeer dan eens met je hand op het hulpstuk te tikken. Gebruik zo nodig een tandenstoker.
  4. Wrijf de pastasnijder, nadat je alle gedroogde deegresten hebt verwijderd, op met een zachte, droge doek en bewaar hem op een droge plek bij kamertemperatuur. Doe de behuizing van de pastasnijder niet in de vaatwasser.

OPMERKING: Gebruik nooit een mes of een ander scherp voorwerp om deegresten te verwijderen. Haal geen theedoeken of andere doeken door de roller om hem schoon te maken.

Zo maak je de pastaroller schoon:

OPMERKING: Gebruik geen metalen voorwerpen om de pastaroller schoon te maken. Doe de pastaroller niet in de vaatwasser en dompel hem niet onder in water of andere vloeistoffen. De pastaroller moet met de hand worden afgewassen.

  1. Schakel de mixer uit (snelheid '0') en haal de stekker uit het stopcontact. hoe maak je de pastaroller schoon stap 1
  2. Haal de pastaroller helemaal uit elkaar. hoe maak je de pastaroller schoon stap 2
  3. Laat de pastaroller, nadat je pasta hebt gesneden, een uur drogen en verwijder daarna de gedroogde deegresten met het reinigingsborsteltje. Als het gedroogde deeg moeilijk te verwijderen is, probeer dan eens met je hand op het hulpstuk te tikken. Gebruik zo nodig een tandenstoker.
    hoe maak je de pastaroller schoon stap 3
  4. Wrijf de pastaroller, nadat je alle gedroogde deegresten hebt verwijderd, op met een zachte, droge doek en bewaar hem op een droge plek bij kamertemperatuur. Doe de pastaroller niet in de vaatwasser. hoe maak je de pastaroller schoon stap 4

OPMERKING: Gebruik nooit een mes of een ander scherp voorwerp om deegresten te verwijderen. Haal geen theedoeken of andere doeken door de roller om hem schoon te maken.

Was dit artikel nuttig?
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.