Startpagina>Klantenservice> Veelgestelde vragen
Hoe kunnen we je helpen?
Veelgestelde vragen>Collectie mixers>Mixers>Tips en trucs voor mixers> Wat kun je doen met een handmixer in vergelijking met een staande mixer?

Wat kun je doen met een handmixer in vergelijking met een staande mixer?

Misschien twijfel je of je gaat voor een handmixer of een staande mixer. Ontdek hier de vele mogelijkheden die een staande mixer te bieden heeft en de voordelen van elk apparaat.

Het is geen 'strijd tussen de mixers'; handmixers en staande mixers hebben elk hun eigen voordelen. Lees hier onze tips:

Veel mensen gebruiken beide voor verschillende taken, maar als je overweegt om er een aan te schaffen, zijn er een aantal wensen en behoeften die je kunt afwegen:

  • Hoeveel plek heb je op je aanrecht beschikbaar voor een groter apparaat? (De kleinste mixer is de 3,3 L mixer met kantelbare kop, hoewel een handmixer een stuk kleiner is).
  • Hoe vaak en wat voor soort dingen maak je? (de staande mixer is beter voor frequent of zwaarder gebruik en biedt een groter aantal mogelijkheden).
  • Wil je de mixer kunnen verplaatsen? (staande mixers zijn zwaarder (hoewel ze kunnen worden opgetild en verplaatst) en handmixers zijn juist licht).

Wat ze beide kunnen doen

  • Je tijd en energie besparen
  • Room, eieren en boter kloppen
  • Ingrediënten mixen voor cake, taart, koekjes, deeg, pannenkoekenbeslag, milkshakes, sauzen en pudding.

Over de handmixer

Alle KitchenAid handmixers zijn voorzien van een paar uitneembare, multifunctionele metalen kloppers, die je kunt gebruiken voor het kloppen van eiwit, room of boter. Sommige modellen zijn daarnaast uitgerust met accessoires zoals een garde of een deeghaak. Alle handmixers hebben verschillende mixsnelheden. Ze zijn klein en licht, eenvoudig in gebruik, makkelijk op te bergen en te verplaatsen en je kunt zelfs kiezen voor een draadloos model. Handmixers zijn niet hands-free, maar ze zijn wel compact en comfortabel genoeg om met één hand te kunnen bedienen.

[Handmixer kopen] (https://www.kitchenaid.nl/handmixers)

Over de staande mixer

Een staande mixer tilt je kook- en bakkunsten naar een hoger niveau. Je hebt beschikking over meer kracht en snelheid, wat je vaak nodig hebt voor grotere hoeveelheden of zwaardere ingrediënten. Alle KitchenAid staande mixers worden geleverd met verschillende accessoires, namelijk een deeghaak, een garde en een platte menghaak. Je kunt de mixer gebruiken om ingrediënten in een fractie van de tijd te kloppen, mixen en mengen, dankzij het unieke planetaire systeem. De staande mixer is hands-free, waardoor jij kunt multitasken wanneer hij aan het werk is.

Daarnaast kun je kiezen uit een breed scala aan optionele accessoires (afzonderlijk verkrijgbaar) om van je mixer een accessoirehouder te maken voor het produceren van pasta, roomijs, worsten, bloem, groentespiralen en nog veel meer.

Als je graag een apparaat in je eigen stijl wilt, kun je voor je staande mixer kiezen uit een ruime selectie aan kleuren, en zelfs een stijlvolle extra mengkom of zelfs een unieke gravure laten plaatsen (optioneel met onze Artisan Premium modellen).

[Staande mixer kopen] (https://www.kitchenaid.nl/alle-mixers)

Was dit artikel nuttig?
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.