Startpagina>Klantenservice> Veelgestelde vragen
Hoe kunnen we je helpen?
Veelgestelde vragen>Collectie mixers>Mixers>Tips en trucs voor mixers> Bestaat er een speciaal mixerkookboek en waar is deze verkrijgbaar?

Bestaat er een speciaal mixerkookboek en waar is deze verkrijgbaar?

Na aankoop van een KitchenAid mixer wil je natuurlijk meteen aan de slag met leuke recepten. Je vindt hier meer inspiratie en een speciaal door de maker samengesteld kookboek.

Bij de KitchenAid mixer wordt geen kookboek meegeleverd. Op onze website kun je wel heel veel inspiratie opdoen, en als je wilt kun je ons uitgebreide kookboek aanschaffen.

Ga aan de slag met de Startersgids

De perfecte manier om te ontdekken wat je allemaal kunt doen met je mixer is door de Startersgids te bekijken. Je zult eerst je product bij ons moeten registreren. Nadat je hebt geregistreerd, kun je de gratis [Startersgids-pdf downloaden op onze website] (https://www.kitchenaid.co.uk/landings/get-started-with-your-mixer).

Zoek op de website naar receptideeën

We delen tal van leuke recepten voor al onze producten op de receptenpagina. Je kunt zoeken naar recepten voor maaltijden, drankjes en lekkere hapjes voor elke smaak en gelegenheid.

Het kookboek 'voor alles wat je wilt maken'

Dit onmisbare kookboek is gevuld met ruim 150 recepten die speciaal zijn samengesteld voor jouw multifunctionele KitchenAid staande mixer en de vele handige accessoires. Het is hier verkrijgbaar op onze website en staat vol met de lekkerste recepten, van guacamole tot kip-kerrieballetjes, groentenoedels, karamelijs en nog veel meer. Wat ga jij als eerste maken?

Was dit artikel nuttig?
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.