Startpagina>Klantenservice> Veelgestelde vragen
Hoe kunnen we je helpen?
Veelgestelde vragen>Collectie mixers>Mixers>Problemen met je mixer oplossen> Wat moet ik doen als mijn mixer niet meer werkt?

Wat moet ik doen als mijn mixer niet meer werkt?

Maak je je zorgen omdat de staande mixer niet of slecht lijkt te werken? We leggen uit wat je kunt doen als de machine stopt of heet wordt. Lees het hier...

Je bent op deze pagina terechtgekomen als je bezorgd bent over het functioneren van de mixer. Hier vind je ons advies en mogelijke oplossingen:

Wat was je aan het mixen, en hoe lang deed je dat al?

De staande mixer kan opwarmen tijdens gebruik. Bij een zware belasting en een langere mixtijd kan de bovenkant van de mixer te heet worden om aan te raken. Dit is normaal.

Was je iets aan het mixen dat stomend heet was?

Wanneer je iets mengt dat stomend heet is, kan de stoom condens vormen op de printplaat in de mixer, waardoor de stroomtoevoer wordt onderbroken en de motor wordt uitgeschakeld. Zodra de stoom is verdampt, zal de motor weer werken (wacht zo'n 3 minuten).

Als de mixer slecht of niet werkt, controleer dan het volgende:

  • Zit de stekker van de mixer in het stopcontact?
  • Is de zekering in de stroomkring naar de mixer in orde? Als je een zekeringkast hebt, zorg er dan voor dat het circuit gesloten is.
  • Schakel de mixer gedurende 10-15 seconden UIT en schakel hem vervolgens weer in. Start de mixer nog steeds niet op? Laat hem dan gedurende 30 minuten afkoelen alvorens hem opnieuw aan te zetten.

Als het probleem niet is opgelost met het bovenstaande advies, neem dan contact op met ons Klantenserviceteam: Stuur een e-mail OF Bel ons op - Op dit gratis nummer krijg je ondersteuning in de eigen taal - bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.

Was dit artikel nuttig?
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.