Startpagina>Klantenservice> Veelgestelde vragen
Hoe kunnen we je helpen?
Veelgestelde vragen>Collectie mixers>Mixers>Problemen met je mixer oplossen> Het vergrendelen/ontgrendelen van de mixerkop lukt niet. Kunnen jullie helpen?

Het vergrendelen/ontgrendelen van de mixerkop lukt niet. Kunnen jullie helpen?

Heb je een probleem met een mixermodel met kantelbare kop? Als het niet lukt om de kop te vergrendelen of te ontgrendelen, lees je hier onze tips om dit op te lossen...

De mixers met kantelbare kop moeten voor gebruik worden vastgezet met een vergrendelingshendel. Deze zet de motorkop vast, zodat deze niet omhoog en omlaag beweegt tijdens het mixen.

De motorkop moet altijd worden vergrendeld voordat je de mixer gebruikt. Vergrendelingshendel

OPMERKING:

  • Wanneer je de vergrendelingshendel in de vergrendelingspositie zet, kun je deze misschien niet helemaal naar rechts bewegen.
  • Zolang de vergrendelingshendel zo ver mogelijk naar voren staat en de kop niet beweegt wanneer je deze omhoog probeert te zetten, is de kop goed vergrendeld.

De mixer vergrendelt niet

Als de klopper (menghaak-/draadgarde-/kneedhaakaccessoire) te hoog in de mixer met kantelbare kop is geplaatst, kan de kop mogelijk niet worden vergrendeld. Het vergrendelingsmechanisme (de hendel) hoeft niet per se helemaal naar voren te worden geschoven om de kop toch te vergrendelen. Als je de kop kunt opheffen, zal het probleem met het niet kunnen vergrendelen van de kop bijna altijd verholpen kunnen worden door de klopperaccessoire lager in te stellen.

De mixer ontgrendelt niet

Als het niet lukt om je mixer te ontgrendelen, neem dan contact op met ons Klantenserviceteam: Stuur een e-mail OF Bel ons op - Op dit gratis nummer krijg je ondersteuning in de eigen taal - bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.

Was dit artikel nuttig?
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.