Volkoren quiche met brie en spinazie

KitchenAid Chef
KitchenAid Chef

  • Voorbereiding: 15’
  • Bereiding: 40’
  • Totale tijd: 55’

Ingrediënten

  • 250 g volkoren kruimeldeeggebakje 
  • 200 g spinazie
  • 200 g crème fraîche
  • 1 ui, in schijven gesneden
  • 2 eieren
  • 150 g brie in blokjes gesneden
  • zout en peper
  • 1 eetlepel olijfolie

Stap 1

Plaats de StirAssist-menger in de kom, voeg de ui en olie toe.

Stap 2

Zet op de Stoven P1-functie en druk op Start om te beginnen koken.

Stap 3

Voeg de spinaziebladeren toe wanneer het signaal weerklinkt, en laat 2 minuten zweten in de resterende warmte.

Stap 4

Meng de crème fraîche met de eieren en kruid met zout en peper.

Stap 5

Bedek een bakvorm met het kruimeldeeg.

Stap 6

Bedek de bodem met de blokjes brie, de spinazie en giet er het mengsel met crème fraîche over.

Stap 7

Bak gedurende 30 minuten in de oven op 180 °C.