Rolletjes zwaardvis gevuld met courgettetapenade

KitchenAid Chef
KitchenAid Chef

  • Voorbereiding: 20’
  • Bereiding: 10’
  • Totale tijd: 30’

Ingrediënten

  • 4 sneetjes zwaardvis
  • 100 g courgette
  • 50 g brood in sneden
  • 3 eetlepels melk
  • 50 g zwarte olijven, ontpit
  • 20 g pijnboompitten
  • 20 g kappertjes
  • schil van 1 citroen, geraspt
  • 20 g peterselie
  • 5 cl olijfolie
  • peper

Stap 1

Plaats de Minikom en het Mini MultiBlade-mes in de kom. Voeg de courgette, pijnboompitten, olijven, kappertjes en 3 cl olie toe.

Stap 2

Stel de snelheid in op 10 en de tijd op 1 minuut, druk op Start om te beginnen. Zet daarna opzij.

Stap 3

Maak het brood afzonderlijk zacht met melk, knijp het uit en breng op smaak met citroenschil, peterselie en peper. Verspreid het mengsel over de plakjes opgerolde zwaardvis die met olie werden bestreken.

Stap 4

Voeg een halve liter water toe aan de kom, zet de stoombakjes op hun plaats, doe de rolletjes zwaardvis in de bovenste stoombakje en bedek met het deksel.

Stap 5

Selecteer Stomen P1 en druk op Start om te beginnen koken.

Stap 6

Serveer de rollades na het koken met de courgettetapenade.