Asperges op japanse wijze

Cook Book
Cook Book

  • Voorbereiding: 10’
  • Bereiding: 10’
  • Totale tijd: 20’

Ingrediënten

  • 4 cm gember, geschild, grof gesneden
  • 2 sjalotjes, gepeld, in 4 gesneden
  • 1 teentje look, gepeld
  • 500 g witte asperges, geschild, in stukken van 2 cm
  • 1 el sesamolie
  • 2 el mirin
  • 2 el sojasaus
  • 1 el oestersaus
  • 1 el witte sesamzaadjes
  • handvol verse koriander

Stap 1

Plaats het ‘MultiBlade’-mes in de kom. Voeg gember, sjalot en look toe. Sluit het deksel en druk 5 seconden op Pulse. Open en schraap los. Vervang het ‘MultiBlade’-mes door de ‘StirAssist’-menger. Doe asperges, sesamolie, mirin, sojasaus, oestersaus en sesamzaad in de kom. Sluit het deksel maar verwijder de dop. Selecteer BRADEN P1 en druk op Start om te bevestigen. Werk af met koriander en dien warm op.